A WEBÁRUHÁZAK NAGY SZAKMAI VERSENYE - AZ ÉV WEBSHOPJA

 

AHOL A KICSIK ÉS NAGYOK UGYANANNYI ESÉLLYEL INDULNAK!

 

Örömünkre szolgál, hogy közel 200 webáruház vett részt az Év Webshopja versenyünkön 2018-ban.

A regisztrált webshopok közül végül 25 került a döntőbe. Független szakmai zsűri választotta ki - egy webáruházakra specializálódott, tőlünk független - szakértő cég által megadott szempontok alapján azt a három webáruházat, amely 2018-ban az élen végzett az Év Webshopja versenyen. Nagy örömünkre szolgált, hogy nemcsak mennyiségét tekintve, hanem minőségi, szakmai szempontból is jóval erősebb volt a mezőny a tavalyinál.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra a Symbol Budapestben került sor. Az eseményre meghívást kapott a 25 döntőbe jutott webáruház, illetve a verseny szponzorai is.

2018-ban az Év Webshopja verseny dobogósai

1. SzerszamKell.hu- online barkácsáruház www.szerszamkell.hu

2. DODO HOME - www.dodo.hu

3. Naturanyu - www.naturanyu.hu

 

A-dontosok

 

A nyertesek átvehették a szponzorok által felajánlott nyereményeket és a díjat is.

 

Gratulálunk minden döntős webáruháznak! Köszönjük a szponzoroknak, hogy támogatták a versenyünket! Köszönjük a zsűrinek a munkáját!

Találkozzunk 2019-ben!

 

 

 

Mitől különleges ez a verseny?

Mert teljesen más alapokon nyugszik. De először lássuk, mi az, ami számít! Csak az, hogy szakmai szempontok alapján mennyire jól felépített, ergonomikus, kiemelkedő vásárlói élményt nyújtó az áruház. És hogy, mi az, ami nem számít? Nem érdekes, mikor indult, milyen forgalmú, mekkora látogatottságú a webshopod! Miért? Mert azt valljuk, hogy a forgalom nagysága vagy a vásárlói bázisa a MÚLTRÓL szól! Mi pedig a JÖVŐT keressük, azokat az áruházakat, amelyek SIKERRE VANNAK ÍTÉLVE, mert olyan jól építették fel, annyira kreatívak, olyan egyszerű, gyors és kényelmes vásárolni bennük. Őket kívánjuk támogatni a versennyel abban, hogy gyorsabban szerezzenek hírnevet, még több visszatérő vásárlót és ismertséget. Mert Az Év Webshopja verseny az, amelyben tényleg egyenlő eséllyel vesz részt mindenki! Csak a webshop kvalitásai érdekesek.

 

A nevezés lezárult

Az Év Webshopja verseny jelentkezési határideje 09.01-én lezárult. A döntést egy független szakmai zsűrire bíztuk. Hogy milyen szempontokat vettek ők figyelembe? A videóból kiderül.

 

Az értékelési szempontok

A zsűri a döntése során az alábbi szempontokat vette figyelembe. (A felsorolás nem a fontossági sorrendet jelzi.)

• Webergonómia
• Dizájn
• Keresés termékre
• Kapcsolat, elérhetőség
• Raktárkészlet információ
• Regisztráció szükségessége, időzítése
• Szállítási lehetőségek
• Fizetési lehetőségek
• Értékesítési megoldások
• Képi megjelenítés, jó minőségű fotók, videók
• Közösségi média használata
• Termékinformáció
• Visszaigazolások
• Vásárlói élmény

 

 

Eredményhirdetés

Az ereményhirdetésre egy ünnepélyes díjátadó gála keretében kerül sor. A döntőbe jutott webshopokat már kiértesítettük. 2018.10.26-án, a Symbolban pedig kiderül, hogy melyik az a három webáruház, aki az élen végzett. A díjak mellett átadásra kerülnek a szponzorok által felajánlott nyeremények is. 

Minden versenyzőnek köszönjük a részvételt! A díjkiosztót követően publikálni fogjuk a döntőbe jutott webáruházak nevét.

Csoportkep_zsuri

 

Hitvallásunk

Hiszünk abban, hogy a versengés mindig jobb teljesítményre ösztönöz! Hogy fejlődést hoz magával, a versenyzők tanulnak egymástól is. De erről beszéljenek inkább maguk a versenyt támogató szponzorok, több mint 20 komoly hazai és nemzetközi cég. És persze tét is van – díjak formájában. Méghozzá 4.500.000,- Ft értékben! (Igen, a videóhoz képest további szponzorok jelezték, hogy támogatni kívánják ezt a páratlan versengést, így 2 hét alatt több mint 1.000.000,- Ft-tal nőtt a díjazás.) De – a szponzorokkal egyetértésben – azt is tudjuk, hogy a verseny jóval többet ad! Pl. ingyenes publicitást, amely sokak számára egyáltalán nem vagy csak nagyon drágán érhető el. Nem is szólva a helyezettekről, akik számára ez olyan referencia, amely azonnal kiemeli őket a konkurenseik közül!

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Tanulmány letöltése

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©