Blog

Complexpress: mindenben az Önök szolgálatában!

Mindig naprakészen!

A Complexpress csapata nem csak a szolgáltatásai terén szeretne az Önök rendelkezésére állni, hanem azt is elsődleges céljai közé sorolja, hogy mindig naprakész legyen a szállítmányozás és a logisztika világában. Épp ezért mindig a legfrissebb hírekkel szolgálunk, hogy ebben a rohamtempóban változó világban ügyfeleink is tisztában legyenek az aktualitásokkal.

automatizalt_logisztika_webshopoknak
Hogyan NE keserítse meg az életed a logisztika!
Kezdjük egy bemelegítő kérdéssel! Mit gondolsz a logisztikáról? A. Az üzlet része, ezért szívesen foglalkozol vele. B. Félszívvel csinálod, mert rengeteg értékes időt visz el a vele járó adminisztráció. C. Ez okozza a legnagyobb fejtörést, bár megcsinálná valaki helyetted!
5+1_pszichologiai_design_trukk_ami_miatt_a_felhasználok_kattintanak
5+1 pszichológiai design trükk, ami miatt a felhasználók kattintanak II. rész
Két részes sorozatunk első részében megnéztük, hogy mennyit számít, és mit üzen a látogatónak webshopunk színválasztása, mit tehetünk leendő vásárlóinkért, hogy minél könnyebben be tudják fogadni az információt, amit át szeretnénk adni, hogyan tereljük őket a vásárlás felé a szöveg segítségével. Ebben a részben az elrendezés és a képválasztás kerül górcső alá, valamint egy extra tippel is készültünk, ami felteszi majd a pontot arra a bizonyos i-re.
5_plusz_1_pszichologiai_trukk
5+1 pszichológiai design trükk, ami miatt a felhasználók kattintanak I. rész
“Na, innen sem veszek semmit!” Őszintén, ki ne járt volna már olyan webshop oldalán, ahol a megnyitás után az előző mondat fogalmazódott meg a fejében, vagy akár hagyta el a száját.  Tedd a szívedre a kezed és válaszolj: vajon a Te webshopod is egy ezek közül?
webshopmotorok_osszehasonlitasa_complexpress
Ízi rájder, avagy hogyan legyél webshopmotoros?
Tíz évvel ezelőtt a kérdésre egyszerűbb lett volna a válasz. Legyen sok pénzed. Akkor meg tudsz fizetni egy olyan weboldalfejlesztőt meg egy dizájnert, akik nulláról indulva kellő funkciókkal, megjelenéssel építik fel online boltod felületét. Ma már a helyzet sokkal kedvezőbb, ám ugyanannyival bonyolultabb is.
az_e_commerce_a_KKV_tulelesi_csatornája
Az E-commerce a KKV-k túlélési csatornája
2020. március 15-én mintha feje tetejére állt volna minden. A világ és hazánk is szinte egyik napról a másikra bezárta kapuit, munkahelyek tértek át egy hétvége alatt “home office” működésre, és boltok, éttermek ezrei zártak be néhány nap leforgása alatt. Aztán jött a várakozás, majd pedig a ráeszmélés: ez bizony nem csak egy hétig tart majd.
Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©