Automatizált webshoplogisztika pár kattintással

complexpress_blogcikk_introkep_v01_01

Ha megkérdeznénk 10 webshop tulajdonost, hogy az online kereskedelem melyik részét száműznék életükből, szinte biztosak vagyunk benne, hogy 9-en a logisztikát mondanák. Érthető, hiszen rengeteg időt emészt fel, ráadásul jóval kevésbé izgalmas terület, mint a bolt fejlesztése vagy akár a marketing. Szerencsére a segítség ma már csak egy karnyújtásnyira van, hiszen nem is egy cég áll készen, hogy levegye a logisztika terhét a cégtulajdonosok válláról.

Hogyan?

Egyes logisztikai cégek fulfillment szolgáltatásuk keretében a termékek raktározását, csomagolását, számlázását, kiszállítását, utánvét és visszáru kezelését látják el helyetted. Mindezt anélkül, hogy vállalkozásodnak külön embert kellene felvennie, béreket és azok járulékait fizetnie, drága szoftvereket fejlesztenie vagy árumozgató gépeket vásárolnia. 

A Complexpress a webshoplogisztikai szolgáltatását tovább bővítette és a fulfillment szolgáltatásain felül a beszállítási folyamatról is gondoskodik. A világ bármely tájáról beszállítjuk az árudat raktárunkba. Igen, akár Kínából is! Ezt a szolgáltatást hívják 4PL-nek. 

Mitől lesz egyszerűen kezelhető?

complexpress_blogcikk_banner_v01_01-2

A titok nyitja egy alkalmazás, amely egyszerűen és hatékonyan automatizálja a teljes raktári és kiszállítási folyamatot, megrendeléseket és a számlázást egyaránt. Ilyen alkalmazás a Shoprenteres webshopokkal tökéletesen integrálható StoreLog. A Complexpress 15 év tapasztalatával fejlesztett eszköze nem csak logisztikádat teszi gondtalanná, hanem az odavezető utat is, hiszen már telepítése is rendkívül egyszerű.

A 4 lépésből álló integráció után akár soha többé nem szükséges belépned az alkalmazásba. Sőt, ha még ezt a néhány lépést is megspórolnád, a Complexpress ügyfélszolgálata készséggel elvégzi a teljes folyamatot helyetted. (Itt tudod velük felvenni a kapcsolatot: ugyfelszolgalat@complexpress.hu vagy a +36-1-203-4681 telefonszámon)

Ha mégis az előző opció mellett döntenél, mutatjuk hogyan kötheted össze saját webshopod a StoreLog alkalmazással!

  1. Lépj be saját Shoprenteres admin felületedre.
  2. Keresd meg az alkalmazások között a StoreLog appot és nyomj a telepítés gombra.
  3. Innen a SoreLog felületére jutsz, ahol a "Regisztrálok" gombra kattintva tudod elvégezni a regisztrációt. Eztán egy megerősítő e-mailt kapsz. A megerősítő e-mail után már neki is láthatsz a 4 lépéses webshop integrációnak. 
  4. Ha ezzel elkészültél, csak aktiválni kell a regisztrációt, amelyet a Complexpress élő szerződés esetén rövid idő alatt vissza is igazol.
     

Részletes útmutató itt: StoreLog felhasználói kézikönyv

+1 Dőlj hátra és élvezd a professzionális webshoplogisztika minden előnyét!

 

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1151 Budapest, Székely Elek út 13-15.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©