Előnyeink

Előnyeink a csomagküldés, futárszolgálat és csomagszállítás területén

A Complexpress Logisztika Kft. vezetősége már az induláskor kiemelten fontosnak tartotta, hogy ne „csak” több szolgáltatást nyújtson Partnereinek, mint más futárszolgálatok és csomagszállítók, hanem minden szolgáltatása a minőséget jelentse bárki számára, aki egy kicsit is ismeri a csomagküldés piacát. Igen, valóban szeretnénk, ha a csomagküldők sok tekintetben megkülönböztetnének bennünket más futárszolgálatoktól. Az, hogy teljes belföldi csomagszállítást, kézbesítést nyújtunk, utánvétkezelést végzünk, 1 munkanapos határidővel, időgarantáltan végezzük a kiszállításokat, önmagában kevés lenne ahhoz, hogy versenytársaink közül kiemeljen. Ehhez talán az sem lenne elegendő, ha a nemzetközi csomagküldés széles skáláját említjük meg. Akkor mi lehet az, ami mégis elég ahhoz, hogy megkülönböztessen? Csak a szolgáltatások mennyisége és minősége. Így, egyszerre mindkettő. Az a gondosság, ahogy csomagját kezeljük, az a törődés, amellyel végigkísérjük a küldeményeket útjukon, az a segítőkész ügyfélszolgálat, amely szó szerint Önt és vállalkozását képviseli. Szeretne küldeményeiről élőszóban is hírt kapni? Különleges megoldásra van szüksége? Ha valóban fontos Önnek az "élő" kommunikáció, a Complexpress ügyfélszolgálatára van szüksége!

Nincs idejük a csomagolásra? Gondot jelent cégének a címkézés? Nem talált futárszolgálatot utánvétes nemzetközi csomagjai szállítására? Olyan termékekkel (pl. kerékpárral) kereskednek, amelyeket nem szállítanak a csomagszállítók? Ezek szerint még nem találkozott velünk!

Annak érdekében, hogy Ön is könnyebben alkothasson képet tevékenységünkről, megpróbáltuk pontokba szedni szolgáltatásainkat és azok jellemzőit:

 • Csomagküldés, teljes belföldi futárszolgálat
 • Utánvétkezelés magas összeghatárral – utánvétgarancia bármilyen összegre
 • Nemzetközi csomagszállítás a világ több mint 250 országába
 • Élő ügyfélszolgálati érdekképviselet - Önt, vállalkozását és vásárlóit képviseljük!
 • Nemzetközi csomagküldés több országba utánvéttel is
 • Árgarancia – üzemanyagfelárat NEM alkalmazunk!
 • Komplexitás a kényelemért: a csomagszállításhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások (pl. csomagolás, komissiózás, címkézés, visszáru-menedzsment stb.)
 • Kiemelkedően udvarias és gyors kommunikáció Partnereinkkel és azok címzettjeivel
 • Minőségi garancia a csomagszállításban
 • Csomagolóanyaggal való ellátás
 • Csomagküldés munkaidőn kívül (az ország 3.000 pontján)
 • Optimalizálás, webshoplogisztikai konzultáció

Nemzetközi csomagszállítás a világ összes országába

A nemzetközi csomagszállításban elért dinamikus fejlődésünk világ több mint 250 országában lehetővé teszi a magánszemélyek és üzleti ügyfelek testre szabott igényeinek kiszolgálását. Csomaglogisztikai szolgáltatási palettánk sokszínűsége felgyorsult világunkban a gyorsaságnak és a legkülönbözőbb szolgáltatási elvárásoknak is kifogástalanul eleget tesz.

Amennyiben nemzetközi csomagszállításra van szüksége bármely országába, és szeretné, hogy küldeményei biztonságban és precízen érjenek el a célállomásra, keressen minket bizalommal és kollégáink bővebb tájékoztatással állnak rendelkezésére!

Egyszeri nemzetközi csomagküldés   Rendszeres nemzetközi csomagküldés

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1151 Budapest, Székely Elek út 13-15.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©