Rólunk

Csomagküldés, csomagszállítás, fulfillment, webshoplogisztika - avagy magunkról

A Complexpress Logisztika Kft. - ahogyan azt neve is jelzi - Partnerei számára komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt igény szerint expressz határidőkkel is. Mindez a világ összes országába történő csomagszállítási, futárpostai, és csomagküldési tevékenységet, valamint az azokhoz kapcsolódó értéknövelő logisztikai szolgáltatásokat foglal magába. Így nemcsak a klasszikus futárszolgálatoktól megszokott szolgáltatásokon (csomagszállítás, kézbesítés, utánvétkezelés, stb.) mutat túl tevékenységünk, hanem a dropshipping vagy fulfillment terén kínáltaknál is többet nyújtunk. Így pl. csak csomagolással, csomagolóanyag forgalmazással, etikettezéssel (a címke legyártásával, termék címkézéssel), komissiózással (szállítmány-összeállítással) és a szakmában egyedülálló szolgáltatásokkal és garanciákkal is szolgáljuk Partnereink kényelmét és nyugalmát. Annak érdekében, hogy Megbízóink igényeit teljes mértékben kiszolgáljuk, folyamatos innovációra, új szolgáltatások nyújtására törekszünk. Ilyen pl. a munkaidőn kívüli csomagküldés, alternatív csomagátvételi lehetőség az ország több mint 3000 pontján (Pick Pack Pontok és postahivatalok, valamint csomagautomaták). Ez azoknak a címzetteknek biztosít teljes döntési szabadságot, akik napközben a lakcímükön nem érhetők el, a munkahelyükre viszont nem akarják kérni a küldeményt. Így saját időbeosztásuk szerint, munkaidő előtt vagy után is át tudják venni csomagjaikat. Természetesen negyon fontos a Feladónak is, mert így komoly mértékben csökken a sikertelen kézbesítések, ezzel együtt a visszáru mennyisége, tehát a fölösleges csomagküldésre fordított összeg! Nemcsak időgarantált és értékgarantált csomagszállítást biztosítunk, hanem a készpénzbeszedéssel küldött csomagokra utánvétgaranciát is nyújtunk

Mit kínálunk még a sokoldalú szolgáltatási palettán kívül Megrendelőinknek? Összefoglalva: rugalmasságot, gyors és udvarias, nem iparszerű kiszolgálást, az Ön igényeihez való alkalmazkodást, felelős hozzáállást és azt, hogy az Ön szemével figyeljük a kiszállításokat!

A Complexpress Logisztika Kft. bevált üzletpolitikájának egyik legfontosabb eleme, hogy minden Partnerünk esetében először a logisztikai feladatot, a Megrendelő szolgáltatási igényeit igyekszünk felmérni személyes egyeztető tárgyalások során. Ez mindkét fél részére nagy jelentőséggel bír, hiszen a Megrendelő akkor lesz elégedett, ha saját üzleti partnereit megfelelő minőségben szolgálták ki. De fontos azért is, hogy mindig egyedi kalkuláció alapján, az elvégzendő logisztikai megoldások díjaiból ésszerűségi alapon tudjunk versenyképes díjakat kínálni.
Mivel tapasztalataink azt mutatják, hogy egy hosszútávon is jól működő, kellemes munkakapcsolat egyik legfontosabb eleme a rugalmasság és a folyamatos kommunikáció, ügyfélszolgálatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ügyfeleink a lehető leggyorsabban kapjanak megnyugtató választ kérdéseikre, és érezzék, hogy mi valóban csomagban szállítjuk a megoldást!

Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) a GY.I.K. menüpontban olvashatja.

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1151 Budapest, Székely Elek út 13-15.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©