Csomagküldés futárszolgálatEgy futárszolgálat működése, a csomagküldés vagy csomagszállítás, sőt, akár a teljes körű, kiszervezett webshoplogisztika első ránézésre igen egyszerű tevékenység. Talán ezért is gondolja úgy sok webáruház tulajdonosa, hogy a csomagküldést inkább saját maga fogja megoldani. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy ez a vállalkozás indulásakor működhet, de igen hamar a cég növekedését fogja gátolni. Ugyanígy, a webáruház vagy más online kereskedelmi vállalkozás a fejlődés során eljut egy olyan pontra, amikor egy csak csomagszállítással foglalkozó futárszolgálat sem szolgálja ki teljes mértékben a céget, mert a további növekedés egy komplex csomaglogisztikát igényel. Különösen így van ez akkor, ha külföldi piacra lép a webshop, és egy megbízható és sokoldalú nemzetközi csomagszállítóra, de még inkább egy fulfillment szolgáltatást nyújtó logisztikai partnerre lesz szüksége. Természetesen ez már meglehetősen összetett feladat, éppen ezért nyer vele minden fejlődésben lévő vállalkozás rengeteg időt, pénzt és energiát.

 

Complexpress_csomaglogisztika

 

Már cégünk megalapításakor célul tűztük ki azt, hogy a webáruházak igazi társaként egy komplex webshoplogisztikai hátteret biztosítsunk. Igyekeztünk figyelembe venni azt, hogy mindez komoly háttér-logisztikai, informatikai, ügyfélszolgálati és irodai adminisztratív feladatok magas szintű ellátását is igénylő, komplex munka. Mindvégig arra törekedtünk, hogy megfeleljünk saját magunkkal szembeni elvárásainknak, mert csak így válhat cégünk az egyik elismerten magas minőséget nyújtó nemzetközi csomagszállítóvá. Így tudtunk folyamatosan fejlődni, így lett a Complexpress Logisztika Kft. elsősorban az e-kereskedelem vagy online kereskedelem területén működő vállalkozások, webáruházak teljes körű, komplex és magas színvonalú partnere, amely velük együtt „lélegezve” és extra szolgáltatásokat nyújtva segíti növekedésüket. Ezért csomagküldési tevékenységünket már kezdetben sok kapcsolódó, értéknövelő logisztikai szolgáltatással bővítettük, amelyet más futárszolgálat vagy csomagszállító cég nem kínál.
A csomagküldők részére sokrétű szolgáltatásaink mellett a minőséget, rugalmasságot és a nyugalmat biztosítjuk. Hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat nyújtunk, az is mutatja, hogy tevékenységünkre exkluzív biztosítékokat, pénzvisszafizetési garanciát, utánvétgaranciát és árgaranciát adunk, amelyet egyetlen más futárszolgálat vagy csomagszállító sem vállal.

Cégünk teljes körű és komplex csomagszállítási és webshoplogisztikai szolgáltatást kínál ügyfelei számára, amely egyedülállóan rugalmas rendszerben tartalmazza bármelyik vagy akár az összes tevékenység elvégzését:

  • Megbízható, pontos, a megadott időn belüli kiszállítást, az egyéni igényeknek megfelelően külföldön és belföldön egyaránt
  • Komissiózást (küldemény összeállítást), etikettezést és egyéb előkészítést
  • Beszállítást a világ bármely országából
  • Raktározást
  • Készletnyilvántartást
  • Csomagolást
  • Címkézést
  • Diszkrét csomagkezelést
  • Igény esetén csomagolóanyagot

Bízza cége logisztikai igényeinek kiszolgálását egy olyan fulfillment szolgáltatásra és csomagszállításra szakosodott partnerre, amely igényei szerint az összes feladatot kiemelkedő minőségben teljesíti, és tegye ezzel is termelékenyebbé, hatékonyabbá vállalkozásának működését, amely egyúttal óvja ügyfélkörét! Tisztában vagyunk azzal, hogy ez kincs az Ön számára ezért is vesszük nagyon komolyan egyik jelmondatunkat: Jó hírét is szállítjuk!

Bővebb tájékoztatásért és személyes tanácsadásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©