Csomagszállítás munkaidőn kívül

Alternatív csomagszállítás munkaidőn kívül

Minden kereskedőnek komoly gondot okoz, ha az általa feladott csomagot nem sikerül kézbesíteni. Ez még akkor is igaz, ha a küldeményt objektív okok miatt nem lehet átadni, pl. napközben a vásárló nem tartózkodik a megadott címen. Ilyenkor más csomagszállító cég (általában a 2. sikertelen kézbesítés után) visszaszállítja az árut a Feladónak, amelyből így visszáru lesz, az pedig a kereskedőnek a bosszúságon kívül még veszteséget is termel. Ettől kíméli meg Önt a 4PL és fulfillment szolgáltatók, futárszolgálatok, csomagszállítók között egyedülálló szolgáltatásunk. A munkaidőn kívüli, alternatív csomagküldés lehetősége az ország mintegy 4000 pontján teszi lehetővé, hogy a vásárlók a számukra legalkalmasabb időben vegyék át a megrendelt termékeket. Ezt a 2 teljes országos hálózatból álló egyedi rendszerünk teszi lehetővé, amely részben ún. Pick Pack Pontokból (újságárus és egyéb boltokból, benzinkutakból), postahivatalokból, csomagautomatákból került kiépítésre és áll az Ön és vásárlói rendelkezésére. Ez azoknak a címzetteknek biztosít kiváló lehetőséget a csomagok átvételére, akik napközben a lakcímükön nem érhetők el, a munkahelyükre viszont nem akarják kérni a küldeményt, ezért a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot. Így viszont saját időbeosztásuk szerint, munkaidő előtt vagy után is át tudják venni csomagjaikat.
Természetesen a csomagszállítás hatékonysága Önnek is kiemelten fontos, hiszen a webáruházak számának növekedésével, az online kereskedelem folyamatos térhódításával olyan versenyhelyzetbe került, amelyben az egyik legfontosabb szempont, hogy jól válasszon webshoplogisztikai (4PL vagy fulfillment) szolgáltatót, futárszolgálatot, csökkenjen a sikertelen kézbesítések, a visszáru mennyisége! Az általunk kínált egyedi rendszerben mindig a vásárló döntheti el előre, hogy a hagyományos csomagszállítási rendszerben (futártól) vagy alternatív csomagátvételi ponton kívánja átvenni a megrendelt termékeket.

Vegye át csomagját, ahol és amikor Önnek a leginkább megfelel!

Sokan azért nem rendelnek interneten keresztül, mert nem tartózkodnak otthon hétköznap csak esténként, amikor már a futárszolgálat nem kézbesít, valamint nem akarják munkahelyükön átvenni a megrendelt csomagot. Erre nyújtunk egy alternatív átvételi pontot, melynek segítségével Ön dönti el, hogy mikor akarja átvenni az adott csomagot.

Az alternatív átvételi lehetőségeket választva a csomagátvétellel kapcsolatos teendőket tehát személyesen, a lehető legegyszerűbben intézheti: az interneten megrendelt áru az eladótól a kiválasztott lakhelyükhöz, útvonalukhoz, vagy épp a munkahelyükhöz legközelebbi átvételi pontba érkezik, ahol gondosan tárolják azt, míg tulajdonosuk megérkezik értük.

Válassza csomagküldő szolgálatunkat és vegye kézhez csomagját kényelmesen!

 

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©