Időgarantált webshoplogisztika

 

Ha Önnek webáruháza van vagy az e-kereskedelem, online kereskedelem területén dolgozik nyilván tudja, hogy az egyik legdinamukusabban fejlődő iparág, amely az elmúlt 15 évben több mint, 150-szereszére nőtt. Ennek egyik legfontosabb oka, hogy rengeteg embernek nincs ideje rá, hogy hagyományos, offline módon vásároljon. Tehát az egyik legfontosab tényező az idő.
Felgyorsult világunkban minden szolgáltatónak növekvő elvárásoknak kell megfelelnie. Éppen ezért a Complexpress Logisztika Kft. összes Partnerének minden csomagját, egyéb küldeményét a legnagyobb gondossággal, értékgarantált csomagként, többszöri kézbesítési kísérlettel, a szállítási határidők betartásával kezeli. Mindezt cégünk a Dupla Garancia elnevezésű, a piacon egyedülálló minőségi biztosítékkal, kétszeres pénzvisszafizetési garancia mellett teszi.
Van azonban az idő szűkének még egy nagyon fontos vetülete, amelyet sok csomagküldő nem vesz számításba. Ez pedig a csomagszállítás hatékonysága. Miért? Egyrészt azért, mert ma már nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő alatt kapja meg csomagját a vásárlója. Másrészt azért, mert ha a futárszolgálat nem kézbesít hatékonyan, a vásárló nem jut hozzá a megvásárolt termékhez, amelyből így visszáru lesz. Ha ezt újra ki kell küldenie, abból Önnek költsége keletkezik, a vásárlónak pedig bosszúsága, hiszen még több idő telik el, míg hozzájut a termékhez. Éppen ezért a Complexpress a futárszolgálatok, webshoplogisztika piacán egyedülálló szolgáltatásokat és garanciákat is nyújt. Így pl. munkaidőn kívüli csomagátvételre 2 teljes országos megoldást kínálunk a megszokott kézbesítések mellett, amellyel Ön minimálisra csökkentheti a sikertelen kézbesítések számát. Ezzel költséget takarít meg és időt spórol vásárlóinak! Természetesen vállalkozása presztízsét is emeli a visszáru minimális mennyisége!

Milyen értéknövelő szolgáltatásokkal tudjuk Önt segíteni abban, hogy időt nyerjen? Csomagolással, csomagolóanyaggal, logisztikai átvilágítással, költség optimalizálással is támogatjuk partnereink munkáját. Ma már büszkén mondhatjuk el, hogy az évek során egyedülálló szolgáltatásokat is nyújtó nemzetközi csomagszállítóvá váltunk. Több olyan országba is szállítunk utánvéttel, ahová más nem. A belföldi csomagszállításban üzemanyagfelárat nem alkalmazunk.

Van azonban még egy nagyon fontos terület, amelyre konkrét biztosítékot, időgaranciát csak a Complexpress nyújt. Ez az utánvétkezelés területe. Az utánvétgarancia biztosítékot a csomagszállítási, futárszolgálati piac egyetlen más szereplője sem nyújtja! Ennek keretében a Complexpress egyedi módon nemcsak az utánvét teljes összegének átutalására, hanem a határidejének betartására is anyagi felelősséget vállal. Erre vonatkozó kérdéseikkel kapcsolatban szívesen tájékoztatjuk bővebben is élőszóban vagy telefonon keresztül.

Személyes tanácsadást kérek

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©