Időgarantált webshoplogisztika

 


Ha Önnek webáruháza van vagy az e-kereskedelem, online kereskedelem területén dolgozik nyilván tudja, hogy ez az egyik legdinamukusabban fejlődő iparág, amely az elmúlt 15 évben több mint, 150-szereszére nőtt. Ennek egyik legfontosabb oka, hogy rengeteg embernek nincs ideje rá, hogy hagyományos, offline módon vásároljon. Tehát az egyik legfontosabb tényező az idő.
Felgyorsult világunkban minden webshoplogisztikai szolgáltatónak növekvő és egyre változó elvárásoknak kell megfelelnie. Éppen ezért a Complexpress maximális flexibilitással, akár futárszolgálatként, akár fulfillment vagy 4PL szolgáltatóként összes Partnerének minden csomagját, egyéb küldeményét a legnagyobb gondossággal, értékgarantált csomagként, többszöri kézbesítési kísérlettel, a szállítási határidők betartásával kezeli. Mindezt cégünk a Dupla Garancia elnevezésű, a piacon egyedülálló minőségi biztosítékkal, kétszeres pénzvisszafizetési garancia mellett teszi.
Van azonban az idő szűkének még egy nagyon fontos vetülete, amelyet sok csomagküldő nem vesz számításba. Ez pedig a csomagszállítás hatékonysága. Miért? Egyrészt azért, mert ma már kiemelten fontos, hogy gyorsan kapja meg csomagját a vásárló. Másrészt azért, mert ha a futárszolgálat nem kézbesít hatékonyan, a vásárló nem jut hozzá a megvásárolt termékhez, amelyből így visszáru lesz. Éppen ezért a Complexpress a futárszolgálatok, webshoplogisztikai szolgáltatók piacán egyedülálló szolgáltatásokat és garanciákat is nyújt. Így pl. munkaidőn kívüli csomagátvételre 2 teljes országos megoldást kínálunk a megszokott kézbesítések mellett, amellyel Ön minimálisra csökkentheti a sikertelen kézbesítések számát. Ezzel költséget takarít meg és időt spórol vásárlóinak! Természetesen vállalkozása presztízsét is emeli a visszáru minimális mennyisége!

 

Csomagolással, csomagolóanyaggal, logisztikai átvilágítással, költség optimalizálással is támogatjuk partnereink munkáját. Ma már büszkén mondhatjuk el, hogy az évek során egyedülálló szolgáltatásokat is nyújtó nemzetközi logisztikai szereplővé váltunk a piacon.

 

Személyes tanácsadást kérek

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©