Nemzetközi futárszolgálat egyedülálló garanciákkalPáncélba zárt biztonság

Fontos Önnek a csomagküldés minősége, de nem kap igazi garanciát a minőségi szolgáltatásokra a futárszolgálattól? Valóban működő biztosítékokat keres a megbízható csomagszállítási szolgáltatásokra? Garantált módon kíván hozzájutni utánvételes küldeményei teljes összegéhez, de nem talált még olyan futárszolgálatot, amelyik ilyet nyújtott? Válassza Páncélszekrény elnevezésű utánvétgarancia szolgáltatásunkat! Kérje az utánvétet banki átutalással. A páncélszekrény a piacon egyedülálló biztosítékot nyújt nemcsak az utánvét teljes összegére, hanem annak határidejére is. Erre teljes anyagi felelősséget is vállalunk. Nincs többé idegeskedés a késedelmes fizetések miatt! Az utánvétgarancia az utánvétes csomagküldés legfontosabb biztosítéka, vállalkozása likviditásának őrangyala.

A páncélszekrény garancia nem csak a hazai, de a nemzetközi csomagszállításra is igénybe vehető

A külföldi szállítás kockázatosabb, mint a belföldi – legalábbis ez az elterjedt vélemény. A Complexpress biztonságos szolgáltatásaival ugyanolyan rizikómentesen intézheti nemzetközi szállításait is, mint a hazaiakat. A világ több mint 250 országába eljuttatjuk küldeményét és Ön mindvégig nyugodtan alhat. Nemzetközi csomagja jó kezekben van külföldön is, és azon sem kell aggódnia, hogy nem jut időben az utánvétből származó bevételéhez. Bízza ránk küldeményét, helyezze a mi vállunkra a felelősséget!

Complexpress_Nemzetkozi-futarszolgalat

Rendszeres nemzetközi csomagküldés   Egyszeri nemzetközi csomagküldés

 

Kettős biztonság

Jelenlegi futárszolgálata nem nyújt kielégítő minőségi garanciát? Ismerkedjen meg a piacon egyedülálló Dupla Garancia minőségi biztosítékunkkal! A futárszolgálat által alkalmazott üzemanyagfelár miatt nem tudja pontosan tervezni belföldi vagy nemzetközi csomagküldési költségeit? Éljen az üzemanyagáraktól független csomagszállítás által nyújtott előnyökkel! Árgarancia biztosítékunkkal akár egy teljes éven át rögzített díjak mellett, üzemanyagfelártól mentesen szállítjuk csomagjait! A Complexpress számláiban nincsenek meglepetések!

 

Válassza a legoptimálisabbat!

Kiszámolta már, mennyi pénze megy el minden hónapban csomagszállításra? És mennyi ebből a felesleges kiadás? Mi díjmentesen átvizsgáljuk, hol tudna cége faragni a borsos logisztikai díjakból és javaslatokat teszünk a költségoptimalizálásra. Lehet, hogy olyan egyszerű megoldásokkal is sokat javíthatunk, mint pl. a küldemény típusának optimális kiválasztása. Adatait természetesen bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki!

Kérje személyes tanácsadásunkat!

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1151 Budapest, Székely Elek út 13-15.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©