Optimalizálás, költségkímélés, átvilágításAki valaha is elgondolkodott azon, hogy – főként a mai gazdasági környezetben – milyen fontos szerepe lehet egy vállalkozás életében a költségkímélésnek, valószínűleg azon is eltűnődött, vajon lehet-e vállalkozásának csomaglogisztikai folyamatait, szállításait optimálisabbá tenni, ezáltal a futárszolgálatra fizetendő költségeket csökkenteni? Cégünk itt egy olyan lehetőséget kínál fel díjmentesen, hogy elmondjuk szakmai véleményünket arról, hogy van-e még módja további optimalizálásra? Fontos! Nem csomagszállítási árajánlatról van szó, hanem „csak” arról, hogy egy gyors logisztikai átvilágítás után elmondjuk, van-e még mozgástere vállalkozásának e tekintetben, és ha igen, tanácsot adni, hogy miben gondolkodhat még? Nem feltétlenül csak az alacsonyabb csomagszállítási díjak adhatnak lehetőséget a költségkímélésre, hanem pl. egyes munkafolyamatok (pl. csomagolás, csomagolóanyag beszerzés, ütemezés) kiszervezése, vagy akár a küldemény típusának optimális megválasztása is. A leghatékonyabb munkafolyamat kiválasztása is komoly költségkímélési lehetőséget hordoz magában, ezért érdemes a Magyarországon ma még kevésbé ismert, modern megoldásokról (fulfillment, 3PL) tájékozódni.

Annak érdekében, hogy felelős választ tudjunk adni, kérjük, hogy töltse ki a Logisztika konzultációra vonatkozó adatlapunkat.

Logisztikai konzultáció

Köszönjük, hogy a fair play jegyében él a lehetőséggel, ahogy mi is így járunk el! Adatai biztonságban vannak, azokat a Complexpress Logisztika Kft. szigorú adatkezelési elveinek megfelelően a legnagyobb diszkrécióval kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki!

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©