Fulfillment szolgáltató keresés fájdalmas csalódások nélkül

Fulfillment szolgáltató keresés fájdalmas csalódások nélkül

Hírlevél feliratkozóként első körben értesítünk Téged az újdonságokról. Egyet már most megígérünk: spammelni NEM FOGUNK! Csak akkor küldünk Neked levelet, ha tényleg valami hasznosat tudunk mondani.

Poszt megosztása

Messziről jött fulfillment szolgáltató azt mond, amit akar. De mégis hogyan láss a hangzatos ígéretek mögé, ha a webáruházad logisztikai feladatait valóban hozzáértő, kedvező ár-érték aránnyal dolgozó partnerre bíznád?

A csalódásmentes fulfillment szolgáltató keresés kulcsa, hogy a megfelelő kérdéseket tedd fel. És kérdéseidre konkrét, megnyugtató válaszokat adjon a szolgáltató. Így a neked megfelelő logisztikai partnerrel kezdhetsz el dolgozni. A cikkből ezeket a kulcskérdéseket ismerheted meg.

Webshop tulaj legyen a talpán, aki könnyen talál fulfillment szolgáltatót

Költséghatékonyság. Aznapi kiszállítás. Levesszük a válladról a terheket. Precizitás. Megbízhatóság.

Egyik sem hangzik rosszul, ha fulfillment szolgáltatóra bíznád a webáruházad logisztikai feladatait, nem igaz? Viszont olyannyira sok cég bombáz Téged webshop tulajdonosként ilyesfajta értékajánlatokkal, hogy abban sincs semmi meglepő, ha elbizonytalanodsz.

  • „Vajon tényleg azt kapom majd, amit ígérnek?”
  • „Túl sok a hasonló ajánlat, mi alapján válasszak?”
  • „Hogyan nézhetek a hangzatos marketing üzenetek valóságtartalma mögé?”

Őszinték leszünk veled!

Nem szeretnénk beszállni az „ígéret-licitbe”. Abban hiszünk, hogy akkor érdemes velünk dolgoznod, ha tényleg mi vagyunk számodra a legjobb választás. Ennek a kiderítéséhez ajánljuk neked a következő kérdéseket, használd őket egészséggel.

Kulcskérdések, amiket érdemes feltenned fulfillment szolgáltató keresésnél

Akár az első egyeztetésnél, akár a tárgyalás későbbi szakaszában. Egyesével végig megyünk minden kérdésen, és a könnyebb érthetőség kedvéért csatolunk hozzájuk egy-egy rövid magyarázatot:

  • „Milyen gyorsan szállítotok ki és milyen a szállítások pontosságának aránya?”

Ideális esetben számszerű adatokat és KPI-mutatókat kapsz válaszként. Ha a szolgáltató csak ködös választ tud adni, az önmagában beszédes információ.

  • „Milyen szolgáltatást kínáltok a visszáru kezelésre?”

A visszáru kezelés az egyik olyan időigényes feladat, amely indokolttá teszi a logisztika kiszervezését. Nem mindegy, hogy a választott szolgáltató milyen megoldást kínál rá.

  • „Tudok hozzátok integrálni a CRM-et és más vállalatirányítási rendszert?”

Alapvető fontosságú a kézbesítések flott lebonyolításához. Érdemes mielőbb tisztázni a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  • „Mi a határidő az aznapi kiszállítására?”

A kézhezvétel gyorsasága ma már alapvető prioritás vevői oldalról. Ezért neked is olyan szolgáltatóval érdemes szerződni, akivel rugalmasan össze tudjátok párosítani az időbeli kereteket.

  • „Milyen árazással dolgoztok?”

A fulfillment igénybevétele akkor az igazi, ha minden hónap végén kijön a matek. Fontos, hogy nem feltétlenül a legolcsóbb szolgáltatóval járhatsz a legjobban. Inkább mérlegeld azt, hogy a kapott szolgáltatás elemei mennyiben kovergálnak a vállalkozásod céljaival, illetve az eladásaid után keletkező árréssel.

  • „Meglátogathatom a raktáratokat?”

Logikusan ezt a kérdést akkor javasolt feltenni, hogyha az összes fentebb részletezett pontnál kedvező válaszokat kaptál. A személyes bejárás lehetősége tovább olajozhatja az együttműködés hatásfokát, és kedvező alapot teremthet a kölcsönösen gyümölcsöző kooperációhoz.

Konklúzió és cselekvési terv

Ahogy a marketingben, úgy a webáruház üzemeltetésben sem az számít igazán, amit tudsz, hanem amit csinálsz. Mostanra felvértezted magad a fulfillment szolgáltató keresés kulcskérdéseivel. Ideje használnod is őket:

  1. Írd össze magadnak, hogy milyen egyéb kérdéseket szeretnél még adott esetben feltenni.
  2. Gondold végig minden pontnál, hogy milyen válaszokat vársz el.
  3. Vedd fel a kapcsolatot a szóba jöhető szolgáltató(k) elérhetőségein.

Kezdd velünk a próbát, teszteld rajtunk a kérdéseid.
Nézzük meg közösen, miként tudjuk kiszolgálni a webáruházad igényeit.

Kattints és kérj tőlünk DÍJMENTES ajánlatot.

Iratkozz fel a logisztikai újdonságokra!

Hírlevél feliratkozóként első körben értesítünk Téged az újdonságokról. Egyet már most megígérünk: spammelni NEM FOGUNK! Csak akkor küldünk Neked levelet, ha tényleg valami hasznosat tudunk mondani.

További bejegyzések

merre-tart-az-e-kereskedelem
Rendszerek

Merre tart az e-kereskedelem és hogy válhatsz a trendek nyertesévé?

Egy webáruház tulajdonos számára kulcsfontosságú tisztában lenni az e-kereskedelem irányaival, trendjeivel, változásaival. Hisz ez a feltétele annak, hogy ne csak elszenvedője legyél a változásoknak, hanem akár győztesen tudj kijönni a trendek alakulásából.