Garancia tippek a webshop logisztika kiszervezéséhez

Garancia tippek a webshop logisztika kiszervezéséhez

Hírlevél feliratkozóként első körben értesítünk Téged az újdonságokról. Egyet már most megígérünk: spammelni NEM FOGUNK! Csak akkor küldünk Neked levelet, ha tényleg valami hasznosat tudunk mondani.

Poszt megosztása

A webshop logisztika kiszervezése az egyik, ha nem a legfontosabb döntés manapság egy webáruház életében. Sok szempontot célszerű mérlegelni, amelyek között bizonyos garanciák megléte kulcsfontosságú.

Hogy melyek ezek a garanciák, melyik mit foglal magába és hogyan priorizálj közöttük? Ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ a cikkben.

Miért lényegesek a garanciák webshop logisztika kiszervezésénél?

Azért, hogy az igénybe vett szolgáltatás a lehető legnagyobb mértékben megfeleljen a webshopod elvárásainak és követelményeinek. Megfelelő garanciák nélkül gyakorlatilag lutri lenne, hogy a kiszervezés valóban hasznot hoz-e a konyhára.

Márpedig a webáruház üzemeltetés nem szerencsejáték. Bizonyosságot kell szerezned arról, hogy a szolgáltatás színvonala és tartalma következetes lesz, pozitívan befolyásolva ezáltal a működés hatékonyságát és a vásárlók elégedettségét.

Kellenek tehát a garanciák, mint az éltető oxigén. Pláne, hogy többféle típusuk is létezik. Vegyük végig nagyvonalakban ezek lényegét.

Milyen garanciák igénybevételében gondolkodhatsz?

Fulfillment szolgáltatója válogatja, hogy mi minden képezheti részét a szolgáltatás csomagnak. Nézzük meg most dióhéjban azokat, amelyek leginkább relevánsak lehetnek számodra.

  • Teljesítménygarancia

A logisztikai szolgáltatók által vállalt teljesítménygarancia a szolgáltatások egy meghatározott szintű teljesítését garantálja. Beleértve a kézbesítési határidőket, a rendelésteljesítés pontosságát és a visszárukezelés szerződésben foglalt feltételeit.

  • Minőségi Garancia

A minőségi garancia azt jelenti, hogy a szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a szolgáltatás megfelelnek bizonyos minőségi előírásoknak és szabványoknak. Ez különösen fontos lehet, mivel közvetlenül érinti a vásárlói elégedettséget.

  • Időgarancia

Az időgaranciák a leginkább preferált követelmények közé tartoznak. Nem véletlenül, hisz esszenciális kérdés garantálni, hogy a csomagok kézbesítése a megadott időkereten belül megtörténik. Ma, amikor a vevők egyre gyorsabb és gyorsabb szállítást várnak el, megkerülhetetlen ez a faktor.

  • Kártérítési Garancia

Lehetőséget biztosít arra, hogy kártérítést igényelj, amennyiben a szolgáltatás bármilyen szempontból nem felel meg a szerződésben foglaltaknak. Például, ha a kézbesítésre váró csomagok késnek, sérülnek vagy elvesznek.

  • Flexibilitási Garancia

Egy webáruház életének szerves része a változás. Hónapról hónapra változhatnak a működés alapvető kívánalmai. Viszont ez a garancia biztosíthatja, hogy a szolgáltató képes alkalmazkodni a webshopod változó igényeihez.

Például a rendelési volumenek szezonális ingadozásához, illetve egy-egy új termékkategória bevezetéséhez. Amennyiben ez a rugalmasság nincs meg, az folyamatos nehézségeket generálhat.

  • (Adat)Biztonsági Garancia

Az adatvédelem szintén egy olyan faktor, amit nem lehet elég komolyan venni. Egy logisztikai partner biztonsági garanciái, amelyek magukban foglalják az adatvédelmi szabványoknak való megfelelést és a fizikai biztonsági intézkedéseket, kulcsfontosságúak lehetnek a vásárlói bizalom megőrzéséhez.

Sorolhatnánk még a gyakorlati példákat hosszan. De talán ennél lényegesebb kérdés, hogy a webáruházad érdekeit képviselve milyen garanciákra helyezd a hangsúlyt.

Mit érdemes figyelembe venned a különféle garanciák keresésekor?

A leginkább racionális gondolkodásmód, ha a következő 3 tényezőt tartod szem előtt:

  • vásárlók elégedettségének és hűségének megőrzése, ideális esetben erősítése;
  • üzleti kockázatok minimalizálása;
  • rugalmasság megléte a növekedés, illetve skálázhatóság biztosításához.

Azáltal, hogy a szolgáltatók kötelezettséget vállalnak a szolgáltatások bizonyos szintjének fenntartására, nagymértékben elősegíthetik a dolgod. Könnyebben tervezhetsz, nagyobb fókuszt helyezhetsz a termékfejlesztésre, marketingre, folyamat optimalizálásra.

A piacon egyedülálló Complexpress garanciák

Természetesen mi is biztosítunk garanciális feltételeket a bennünket választó webáruházaknak. Sőt, több tekintetben is a piacon egyedülálló konstrukciót tudunk nyújtani.  Cél, hogy a webshopod fejlesztésére koncentrálhass, mi pedig villámgyorsan összeállítjuk és kézbesítjük a csomagokat a vevőidnek.

Ismerd meg tehát a Complexpress garanciákat:

  • A megrendelés hibamentes teljesítését, az alapos készletkezelést, a kedvezményes belföldi és külföldi szállítási díjakat egyaránt garantáljuk.
  • Egyedülálló 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.
  • A piacon unikális utánvétgarancia szolgáltatás jár utánvétkezelésünkhöz.
  • Igény szerint a csomagokba a számlán kívül más dokumentumokat is (kuponok, voucherek, szórólapok, termékminták stb.) is elhelyezünk. Ezek elhelyezését is garantáljuk.

Tudj meg többet garanciáinkról

Bízunk benne, hogy mostanra sikerült érzékeltetnünk a garanciák fontosságát. Remélhetőleg azt is tisztábban látod, hogy milyen garancia típusokat célszerű előnyben részesítened a webáruház logisztika sikeres kiszervezéséhez.

Amennyiben ez megvalósult, már megérte billentyűzetet ragadnunk. De ha ennél bővebb segítségnyújtásra van szükséged, természetesen állunk a rendelkezésedre.

Szeretnél többet megtudni garanciáinkról?
Hasznos lenne, ha segítenénk mérlegelni a webshop logisztika kiszervezésének lehetőségét?

Kattints és kérj tőlünk DÍJMENTES egyeztetést, szívesen állunk a rendelkezésedre.

Iratkozz fel a logisztikai újdonságokra!

Hírlevél feliratkozóként első körben értesítünk Téged az újdonságokról. Egyet már most megígérünk: spammelni NEM FOGUNK! Csak akkor küldünk Neked levelet, ha tényleg valami hasznosat tudunk mondani.

További bejegyzések

merre-tart-az-e-kereskedelem
Rendszerek

Merre tart az e-kereskedelem és hogy válhatsz a trendek nyertesévé?

Egy webáruház tulajdonos számára kulcsfontosságú tisztában lenni az e-kereskedelem irányaival, trendjeivel, változásaival. Hisz ez a feltétele annak, hogy ne csak elszenvedője legyél a változásoknak, hanem akár győztesen tudj kijönni a trendek alakulásából.